Partners        

²M-solutions is partner van:Bij Microsoft wil men naar de wereld kijken en zien ze mensen en bedrijven die meer willen, meer kunnen en dromen koesteren. Dat inspireert Microsoft om software te maken die u helpt deze ambities te verwezenlijken.

http://www.microsoft.nl


HP is wereldwijd leverancier van technologie-oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Ons aanbod omvat IT-infrastructuur, personal computing en access devices, wereldwijde dienstverlening en imaging en printing voor consumenten, grootzakelijke ondernemingen en het midden- en kleinbedrijf.

http://www.hp.nl/ Altaro VM Backup is gebruiksvriendelijke backupsoftware waarmee vanuit dezelfde toepassing backup en herstel kan worden uitgevoerd van virtuele machines die zijn gebaseerd op Hyper-V of VMware. Geen problemen en zorgen meer met een gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige setup en een backupoplossing waarmee de klus elke keer weer kan worden geklaard.

http://www.altaro.com/

Cisco Systems verbindt computers, telefoons, video- en andere communicatiesystemen tot een intelligent netwerk. Netwerkoplossingen van Cisco vormen de basis voor de grootste en meest complexe netwerken die bedrijven, openbare instellingen en telecommunicatiebedrijven gebruiken. Routers en switches zijn voorbeelden van producten die deze ruggengraat vormen. Meer dan 80 procent van al het internetverkeer komt langs internetbackbone-routers van Cisco.

http://www.cisco.com/nl/ 


 
Symantec werd in 1982 opgericht door computerdeskundigen met een visie. En in die visie veranderde Symantec mee met de technologie. Het doel van Symantec is het leveren van oplossingen voor beveiliging, opslag en systeembeheer om bedrijven en consumenten te helpen bij de beveiliging en het beheer van hun informatie.

http://www.symantec.nl/


 

 

Acer, in 1976 opgericht, behoort tot de top vijf in de wereld voor de verkoop van IT producten. Vanaf 2000, vanaf het moment waarop zij een ommezwaai in haar productieactiviteiten teweeggebracht heeft, heeft Acer haar resources gericht op de ontwikkeling van technologisch geavanceerde oplossingen, maar wel oplossingen die makkelijk en onmiddellijk door iedereen toegepast kunnen worden. De keuze om de afzet van haar productassortiment op de markt met gerichte marketingactiviteiten te ondersteunen en de distributiekanalen zo goed mogelijk te benutten, heeft Acer in staat gesteld in heel de wereld uitstekende resultaten te behalen.

http://www.acer.nl/
 ZyXEL biedt oplossingen voor zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt, waarbij we onderscheid maken tussen klein zakelijk, MKB en groot-zakelijk. Binnen elk segment hanteren we een uitstekende prijs-prestatieverhouding die door klanten ook als zodanig wordt herkend, zo blijkt uit onderzoek.

http://www.zyxel.nl/


    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden