Customer Relationship Management      

CRM als instrument!

Wij geloven in CRM!

Customer Relationship management (CRM) is de marketing- en salestool om de contactmomenten met uw klanten optimaal te onderhouden. Daarnaast beschikt CRM over een servicemodule en kan ook de facturatie vanuit het CRM-pakket worden verricht.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Microsoft Dynamics CRM 4.0 hèt CRM pakket is voor het MKB. Microsoft Dynamics CRM 4.0 is te bedienen vanuit Outlook, koppelt eenvoudig met Excel en voorziet in Word en mailmerge. De rapportagemogelijkheden zijn daardoor uitstekend!
Wij willen u dan ook graag helpen CRM binnen uw organisatie te implementeren. Daarnaast kunnen wij Microsoft Dynamics complementeren met onze maatwerkoplossingen (zoals facturatie, leadimport, b.t.w.-plugin, evenement scanning en in- en exportfuncties) zodat uw bedrijfsprocessen maximaal worden ondersteund en u het maximale uit CRM haalt.
Naast de implementatie verzorgen wij ook graag de benodigde training voor u. Wij geloven niet in standaard cursussen maar stemmen de inhoud van de training volledig af op de behoefte van de organisatie.

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan wij laten u graag zien wat CRM voor uw organisatie kan betekenen.

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden