Voorraadopnames      

Tell-me voorraadtelsysteem

Ook benieuwd hoeveel voorraad er nog in uw magazijn ligt? Neemt u ook periodiek de voorraad van uw winkel op, of is dit zelfs verplicht?

Met onze Tell-me oplossing kunnen gecertificeerde organisaties d.m.v. draadloze handterminals eenvoudig voorraad opnemen en daarover rapporteren. Deze applicatie is geheel door ons ontwikkeld en hierdoor zijn zeer specifieke tel en/of rapportage eisen mogelijk. Ook kunnen wij koppelingen tussen verschillende informatiesystemen realiseren en kan er bijvoorbeeld geteld worden aan de hand van een artikelbestand afkomstig uit SAP.

Tell-me wordt ingezet in Franchise organisaties waarbij de schaalbaarheid van de software de groei van een ondernemer niet beperkt en bedrijven die werken met teams.

Het voorraadtelsysteem is naadloos geïntegreerd in onze ²M-CRM productportfolio en geeft naast heldere voorraadanalyses inzicht in planning en de activiteiten met betrekking tot uw relaties.

Nieuwsgierig wat de Tell-me productrange voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons of een van onze partners op.
Wij laten u graag de mogelijkheden en de voordelen van samenwerken zien die wij of onze partners kunnen bieden.

Wij adviseren voor het laten tellen van uw voorraad graag één van onze partners.

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden