Infrastructuur-oplossingen      

Infrastructuur oplossingen op maat!

Het ²M-solutions' ITmade4U-concept is de professionele en innovatieve totaaloplossing voor uw IT-omgeving! Met de nieuwste technieken, hoogwaardige en industrie standaard produkten en oplossingen, professionele projectmatige en methodische aanpak, gekwalificeerd en ervaren personeel.
Wilt u ook weten wat het ²M-solutions' ITmade4U-concept voor u kan betekenen? In onze brochure vindt u meer informatie over onze totaaloplossing. Vraag hem snel aan.

Totaaloplossing
Wij leveren u de totale IT-infrastructuur van A tot Z. Denk hierbij aan werkplekken, servers, applicaties, data, mobiliteit, beveiliging, updates, netwerkinfrastructuur, internetkoppelingen, backup en restore, huistijlontwikkeling en -bewaking en webdesign, -hosting en -management. U heeft één aanspreekpunt voor al uw IT-aangelegenheden waar wij graag verantwoordelijk voor willen zijn.

Kwaliteit
Met het ²M-solutions' ITmade4U-concept geven wij garanties over de werking en kwaliteit van de IT-oplossing en u mag ons daar aan houden.

Bereikbaarheid
U kunt ons 24 uur per dag bereiken via het online helpdesksysteem of tijdens serviceuren persoonlijk contact met ons opnemen.

Betrouwbaar
Met de aanschaf van de nieuwe produkten haalt u kwaliteit is huis. Er wordt alleen gewerkt met kwalitatieve produkten van gerenommeerde bedrijven en innovatieve betrouwbare back-up- en calamiteitoplossingen.

Flexibiliteit
Onze totaaloplossingen zijn zeer flexibel en laten zich eenvoudig aanpassen aan veranderende situaties.

Continuïteit
Met onze back-up- en restoreoplossingen kunnen wij garanderen dat uw data in geval van calamiteiten binnen de kortst mogelijke tijd weer beschikbaar is.

Ondersteuning
Wij beheren op afstand uw IT-omgeving en kunnen desgewenst met u meekijken om uw probleem op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn dan komen wij gewoon even langs.

Veilig
Wij monitoren en bewaken de beveiliging van uw IT-omgeving actief. Uw IT-omgeving is altijd up-2-date en optimaal beveiligd tegen bedreigingen van buitenaf.

Meedenken
Wij staan u met raad en daad bij om het maximale rendement uit uw IT-oplossing te halen.

Vaste lage kosten
U weet altijd wat u per maand kwijt bent, geen verrassingen achteraf!

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden