Klanten        

Onze oplossingen in de praktijk

Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot: www.bartebben.com
Implementatie van de verschillende websites voor Bart Ebben Specialist Citroën Peugeot. Uiteraard volledig ontwikkeld in ons in-house ontwikkeld Content Management Systeem ²M-manager. Wens van de klant was om optimaal gebruik te maken van social media, zoekmachine optimalisatie en weergave van actuele en volledige informatie.
Voorwaarde was dat de website goed en intuitief moest blijven, maar toch duizenden pagina's moest bevatten. Wederom een geslaagde opzet.

Weissenet: www.weissenet.nl
Microsoft Dynamics CRM 4.0 ondersteuning, Monitoring en update services, systeembeheer, implementatie Windows Terminal Server omgeving , websiterealisatie en -hosting.

HDD Groep: www.hddgroep.nl
Microsoft Dynamics CRM 4.0 installatie, implementatie en realisatie maatwerk. Bouwen Inschrijfportaal Les Mills sportscholen & instructeurs, implementatie van mobiel toegangsregistratiesysteem (letme-in) voor evenementsregistratie (inclusief Microsoft Dynamics CRM 4.0 koppeling).

50Plusbeurs: www50plusbeurs.nl
Migratie Microsoft Dynamics CRM 3.0 naar Microsoft Dynamics CRM 4.0. Workflow en custom plugin implementatie. Implementatie CRM 4.0 facturatiemodule (maatwerk), advanced rapportage (Visual Studio 2005 Reports).

Secure Video: www.secure-video.nl
Bij tal van klanten implementeren wij ons product “secure-video” om op een veilige manier videobeelden over het internet te transporteren. Op dit gebied werken wij samen met de firma Tyco ADT. Wij doen dit o.a. voor de Hema vestigingen te Boxmeer, Harderwijk, Heerde, Zeewolde, de firma Houweling mode, etc..

Snel-tel: www.snel-tel.nl
Realisatie innovatief mobiel voorraadopnamesysteem op basis van onze “letme-in” oplossing. Deze oplossing maakt het mogelijk om op zeer efficiënte wijze de voorraad van een magazijn of winkel op te nemen en hier over te rapporteren. Deze oplossing is inclusief een compleet portaal om verschillende bedrijven dan wel vestigingen te kunnen managen en tellingen te plannen. Het portaal beschikt daarnaast over een uitgebreide rapportagemodule.

Babymassage Arnhem: www.babymassagearnhem.nl
Ontwikkeling van een kleinschalige website t.b.v. babymassage- en gezondheidsondersteunende diensten. Deze site wordt geheel beheerd middels ²M-manager, ons CMS systeem. Middels dit CMS systeem wordt eenvoudig alle aspecten van een website beheerd: de content, multimedia, nieuwbrieven, blogs, webshop, klantportaal etc.

Indoor duikcentrum: www.indoorduiken.nl 
²M-solutions is ICT sponsor van het in ontwikkling zijnde project van SEAFARI (www.seafari.nl). om een indoorduikcentrum te realiseren. Er is een speciale applicatie, genaamd SEAYOU, op maat ontwikkeld om de binding met de leden, sponsoren, donateurs e.d. te behouden en hen op regelmatige basis te informeren. De applicatie voorziet o.a. in een pasjessysteem en koppeling met een barcode printer en scanner voor evenementsbezoeken. Na voltooing van het project zal de SEAYOU applicatie worden gemigreerd naar onze volledige toegangs- en ledenadministratiesysteem "letme-in".

BODYSHAKE: www.bodyshake.net
Het sportieve BODYSHAKE maakt gebruik van ons product ledenadministratie.nu (www.ledenadministratie.nu). Als licentieverstrekker maken zij gebruik van een maatwerk implementatie van ledenadministratie.nu om de licentienemers in te laten schrijven op kwartaal workshops, deelnames te controleren en te factureren. Het inschrijven geschied middels het online klantportaal.

Zwem- en instructiebad Oosterbeek: zwembadoosterbeek.exinco.nl
Zwem- en instructiebad Oosterbeek maakt gebruik van het standaardpakket van onze ledenadministratie.nu oplossing. Zij administreren hiermee hun leden, verstrekken pasjes aan de leden, controleren de toegang en geldigheid van het abonnement en beheren de wachtlijsten binnen ledenadministratie.nu. 

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden