Applicatie-ontwikkeling      

software op maat!

Bent u al geruime tijd op zoek naar software die uw bedrijfsproces optimaal ondersteund? Zijn andere pakketten complex en beschikken zij over honderden funties die u nooit gebruikt?

Wij ontwikkelen de software die u wel nodig heeft graag voor u!

Onze overtuiging is dat IT u moet helpen. Dit kan het alleen doen als de software doet wat ervan verwacht wordt. Wij geloven niet in toeters en bellen, maar eenvoudige praktische software die alleen de benodigde functies bevat.

Wij zijn o.a. gespecialiseerd in databasegestuurde applicaties (SQL) , internetapplicaties (aspx, javascript, ajax, php, MySQL), CRM-maatwerk en conversieapplicaties.

Enkele voorbeelden van door ons ontwikkelde applicaties:

ledenadministratie.nu
Applicatie bedoeld voor de ledenadministratie van o.a. verenigingen, stichtingen, fitness- en sportscholen en de leisure- en wellnessbranche.

letme-in
Applicatie bedoeld voor toegangsregistratie. Dit mobiele toegangsregistratiesysteem is een aanvulling op Microsoft Dynamics CRM 4.0. Hiermee wordt het registreren van toegang op evenementen mogelijk gemaakt. Leden kunnen zich online via het portaal inschrijven en hier informatie opvragen over het evenement. Op het evenement worden de leden d.m.v. van een barcode gescant en wordt de toegang op basis van de inschrijvingen verleend.

CreateFactuur
Applicatie t.b.v. het factureren binnen Microsoft Dynamics CRM 4.0. De applicatie maakt het mogelijk facturen te creëren op basis van eigen faktuurnummer, Nederlandse BTW-tarieven uit te rekenen en facturen te crediteren.
 
LeadImport
Aplicatie t.b.v. het importeren van leads binnen CRM. Deze applicatie maakt het mogelijk de leads van diverse bronnen binnen Microsoft Dynamics CRM 4.0 gecontroleerd te importeren. Daarnaast kunnen er ook activiteiten (bijvoorbeeld belafspraken) worden gegenereerd.

Vraag naar de mogelijkheden!

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden