Videotransport      

uw beelden veilig getransporteerd over het internet!

Uw videobeelden ook veilig thuis of op de hoofdvestiging bekijken? Overal ter wereld via het internet veilig rechtstreeks (live) meekijken in uw eigen bedrijf? Meerdere vestigingen gelijktijdig op 1 scherm projecteren?

Dit kan met de ²M-solutions secure-video beveiligingsoplossingen!

Wij bieden u de mogelijkheid om de beelden op een veilige manier via het internet te verzenden. Dit wordt mogelijk gemaakt door een beveiligd kanaal,een virtual private network (VPN) tussen twee of meerdere locaties te creëren.

Dit beveiligde kanaal zorgt ervoor dat de verzonden beelden alleen voor u beschikbaar zijn. Ongeautoriseerde derden kunnen de beveiligde beelden onmogelijk inzien (door gebruik te maken van authenticatie-, autorisatie- en encryptietechnieken).

²M-solutions kan uw bedrijf op vele manieren behulpzaam zijn om een goede beveiligde internetverbinding te realiseren. Wij bieden u o.a. de volgende mogelijkheden:

Totaaloplossing
U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing waarbij wij zowel het design, de implementatie, het onderhoud en het beheer van de beveiligde infrastructuur voor onze rekening nemen.

Design & Realisatie
Het is ook mogelijk om de beveiligde infrastructuur door ons te laten ontwerpen en installeren waarna u zelf het onderhoud en beheer van de beveiligde infrastructuur uitvoert.

Design
Wij zorgen voor het ontwerp en selecteren de componenten, u zorgt zelf  voor de realisatie van het project.

Consultancy
U vraagt ons u bij te staan met het ontwerpen en realiseren van uw beveiligde infrastructuur.

Infrastructuur
Wij kunnen u voordelig de beveiligingshardware voor uw infrastructuur leveren.

Bij de opties “Totaaloplossing”, "Design & Realisatie” en “Design” bieden wij u onze diensten “fixed price” aan, dus geen verrassingen achteraf.


Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passende aanbieding of kijk voor meer informatie op: www.secure-video.nl

    © M-solutions dislcaimer | algemene voorwaarden